Poemes per no tornar 
33 dies exactes tancat a una casa sense poder sortir.

Els motius són obvis. Amb pocs recursos, poques coses a fer i molt a dir vaig poder escriure sa majoria d'aquestes lletres/poemes amb instrumentals/cançons d'ús lliure que tenia dins un pendrive. 'Poemes per no tornar', és un adéu, un fins aviat per a ningú, per a tothom, a res, a tot, per a tu. Escrit a un lloc on no tornaré. Registrat, mesclat i masteritzat a Brussel·les per mi mateix.

Ell no abaixa el cap. Tu no el deixis sol.


Pd: El disc arribarà a la direcció de facturació que utilitzeu a l'hora del pagament. Amb una dedicatòria de Josep Valtonyc.
  • Quantitat
  • Informació
  • Pagament

Selecciona quantitat: 10€ x unitat

Continua

Dades personal

Continua Enrere

Fes el pagament

Pagament lliure de càrrecs.

Política de privacitat

El responsable del tractament és l'entitat NiUnPasEnrere.org que tractarà les teves dades personals amb la finalitat de gestionar les peticions que ens formulis i, si s’escau, les donacions. La legitimació per al tractament és el teu consentiment. Podrem comunicar les dades únicament a altres entitats vinculades. Pots consultar com exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o supressió, oposició, limitació i portabilitat, així com la Política de privacitat completa en aquest enllaç.

 

Política de cookies en aquest enllaç.